Jin

Leeftijd: 
Geboortejaar 2002
 

25 januari

jin in leiding
 

1 februari

Eindelijk weer een normale vergadering. Na al dat leiding geven is het weer aan ons om jullie te entertainen. Eerst gaan we even een paar zaken bespreken en nadien spelen we een mysterieus spel. Wij kijken er naar uit om jullie terug te zien!

8 februari

Zet jullie vuile schoenen maar al klaar, kompas op zak en we kunnen vertrekken. Vandaag doen we mee aan de jaarlijkse stamdropping van de scouts. OPGEPAST! Dus kan wel eens later worden (eind uur circa 2u. Voor deze scouteske dropping voorzien we de hongerige kids van heerlijke hamburgers. Jullie worden verwacht om 15u om de nodige voorbereidingen te treffen om hamburgers te verkopen (zie Facebook voor de verdere communicatie).

15 februari

Gisteren was het de ideale dag om met jullie liefjes iets leuk te doen, maar vandaag is het JIN-time. Ook de jin heeft heel veel liefde nodig, daarom spelen we het grote cupido spel. Verkleed jullie allemaal in Cupido en vergeet jullie pijlen niet.

22 februari

In 2014 was het dubbel succes voor Nederland tijdens de Olympische Winterspelen in Sotsji. Zowel de mannen als de vrouwen winnen goud op de ploegenachtervolging schaatsen. Wij als Jin (Belgen) zijn jaloers op de Hollanders en gaan trainen om beter te doen. Neem allemaal 8 euro mee en we gaan onze schaatsskilzzz bovenhalen.

29 februari

Saaaaaay whuuuut??? 29 februari bestaat echt!!! Vandaag is het voor de vijfde keer in jullie leven dat je 1 dag meer hebt om van jullie 18de levensjaar te genieten. Laten we dit dan ook vieren met een grote WAFELBAK. De centjes gaan deze keer jammer genoeg niet naar de jin, maar wel naar de scouts!!

7 maart

Na ons succes van de pompoensoep gaan we onze kas nog wat spijzen met een tomatensoepactie. Maak maar al reclame want we gaan veel meer soep maken dan vorige keer. Dit wordt een topactie! De uren en dergelijke worden nog verder gecommuniceerd via Facebook.

14 maart

14 maart is normaal gezien de 73ste  dag van het jaar, maar dit jaar is dat de 74ste dag. Wie 74 zegt, zegt uiteraard ‘snotneus in love’ . Wie snotneus in love zegt, zegt normaal gezien 74ste  stripalbum van Urbanus. Dus we kunnen niet anders dan het super-mega-onwijs-tof-molenbeek-kwajongen-Cesar-Eufrazie-Amedee-NabukoDonosor-NonkelFillemon-jinachtig spel spelen. Laat de kans niet liggen en vermom je tot één van de personages.

21 maart

Eindelijk is het zover. Dé quiz van het jaar, een jaarlijkse traditie die na vele jaren nog altijd niet is afgeschreven en bij veel mensen al een tijdje met stip in de agenda genoteerd staat.. Inderdaad, vandaag is het streekbierenavond! We verwachten iedereen om 10u op hoogland om de nodige voorbereidingen te treffen.

28 maart

Vandaag slaan Scouts Sint-Laurentius en Gidsen Edelweiss de handen in elkaar voor een heuse sneukeltocht voor jong en oud. Op deze scouteske tocht door het Lokerse voorzien we u maar al te graag van de nodige hapjes en drankjes op de verschillende postjes tussendoor. Denk maar aan cava, jenever, chocoretto, chocomelk, soep, pannenkoeken en hamburgers.

Voila, De maandbrief zit er weer op. Nog één maandbrief alles geven en we kunnen op jinreis vertrekken (mits je goeie punten op school behaald). Wij plannen de reis rustig verder, zodat alles in goeie banen wordt geleid. Tot de volgende.

Stevige linker,

Jerre, Lara, Sofie en Thomas