Kapoenen

Leeftijd: 
Geboortejaar 2012-2013

28 november

Omdat ook wij een leuke manier zoeken om leiding te geven aan de kapoentjes zien we elkaar deze zaterdag met een zoom-gesprek. Wij kijken er al naar uit!

Meer info over de uren en link volgt in een mail!

5 december

Sinterklaasje bonne bonne bonne bonne, Dag Sinterklaasje, Roetpiet wiedewiedewiet … Joepie!! Sinterklaas is in het land en brengt een bezoekje aan de lieve kapoentjes van Gidsen Edelweiss. Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de ... Zet jullie schoentje maar al klaar ;)

12 december

Gooi dat fruit en andere gezonde troep in de vuilbak, want vandaag is onze cheatday. Neem allemaal jullie lievelingssnoepen mee voor de superdupersnoepvergadering waar we stiekem zo hard naar uit kijken!!

19 december

18u-20u

Partyyyyy time! Tijd om de benen nog eens los te gooien en los te gaan op frisdrank en chips! We houden houden een superdemax kerstfeestje. Vergeet geen cadeautje van 2,5 euro mee te nemen.

!! Avondvergadering 18u-20u!!

26 december

Vrolijke Kerst!! Vandaag is een dag om samen te zijn met familie dus is het geen vergadering. Wij zien jullie graag binnen 2 weken terug!

2 januari

3,2,1……. Gelukkig Nieuwjaar!!  Vandaag is het geen vergadering. Wij zien jullie graag volgende week terug!

9 januari

18u-20u

JOEPIE, HET IS 2021….. Maar wat weten jullie allemaal nog over 2020?! We testen jullie kennis vandaag in de grote 2020 quiz!!

!! Avondvergadering 18u-20u!!

16 januari

18u-20u

Finding Nemo, The Lion King, Dans van de farao …  Doe jullie makkelijkste kleren aan (pyjama mag) en neem een dekentje mee want vandaag kijken wij een film!  

!! Let op dit is een avondvergadering 18u-20u!!

23 januari

Hiep hiep hoeraaaaaa!!! Hopelijk zijn jullie even blij als ons, want Leidster Saar wordt 20 jaar! Dit vieren we met het grote verjaardagsspel!

30 januari

11u-13u

Spaghetti, macaroni, wraps … Denk maar al eens na over jullie lievelingseten! Krijgen jullie al een beetje honger? Super! Vandaag is het namelijk woudloperskeuken! :). 

6 februari

RAAAGH… Ben jij de meest ruige bink van Scouts Hoogland? Kom het maar eens bewijzen! We spelen vandaag het ruigemannenspel!!