Kapoenen

Leeftijd: 
Geboortejaar 2012-2013

25 januari 

AVOND!! 18u-20u

Vandaag worden ook wij verrast. De JIN heeft voor ons een superduper origineel spel voorbereid!!! 

 

1 februari

Vandaag gaan we ons uitleven met schaar, lijm en papier. Haal jullie creativiteit naar boven en verwacht je aan een heuse knutselnamiddag!

8 februari

Deze week is het ook aan de leiding om zich te bewijzen.Zijn jullie slimmer, creatiever, handiger,.. ?  We dagen jullie uit voor een duel!

Wees allen paraat voor de enige de echte ‘kapoenen VS de leiding’- battle!

15 februari

page8image36023360

Na januari volgt de maand februari, een maand waar er wat minder feesten op de planning staan. Ons lichaam heeft het hard te verduren gekregen in januari, al dat eten en feesten…

Het is nu tijd om deze kilo’s er terug af te sporten! Strek die beentjes en warm de spieren maar al op want het is sportvergadering! Kom allemaal in jullie leukste sportoutfit!!

22 februari

Morgen is het carnaval! En wat doen we op carnaval? ONS VERKLEDEN!! Kom vandaag allemaal verkleed als jongen naar de scouts want het is jongensvergadering.

29 februari De jaarlijkse wafelbak is terug van weg geweest en beter dan ooit. Vandaag brengen wij die heerlijke de wafels rond. Meer informatie hierover volgt via mail.

7 maart

We gooien voor vandaag alles door elkaar, want de leiding wisselt even van tak. Jullie krijgen dus een andere superleuke leidingsploeg.

14 maart

DAGUITSTAP

Joepiiiiieeeee vandaag gaan wij op daguitstap!!!! Dat wil zeggen een hele dag vol plezier en ons samen goed amuseren! Verdere info volgt nog.

21 maart

Wij kennen jullie ondertussen al goed, maar is dit omgekeerd ook zo? Wisten jullie dat Saartje elke lyrics van een liedje kent, Saar een kei is in Frans, maar Alyssa nog veel beter in Engels of dat Anaïs haar nog nooit overslapen heeft? Dat en nog veel meer komen jullie vandaag te weten in het ‘ken je leiding’-spel.

 

Wij verwachten de kapoenen steeds op Hoogland van 14u-17u tenzij anders vermeld.

Een stevige linker,

Saar, Alyssa, Anaïs en Saartje