Kabouters

Leeftijd: 
Geboortejaar 2010-2011

25 januari


Voor een laatste keer staat de JIN IN LEIDING. Het zal dus nog een verrassing wezen wat ze voor jullie in petto hebben!

1 februari

10u-13u

Bakken, braden, grillen... Vandaag leggen jullie het vleesje op de pan om zoals een echte scout zelf eten te maken. Haal dus maar zeker de ware kokkin in jullie naar boven voor WOUTLOPERSKEUKEN. Vergeet dus zeker niet jullie eigen vleesje en 1 euro!!!

8 februari

“Geef eens dat sjortouw, en dienen hamer!”, “Auw, mijnen teen!”, vandaag staat er jullie een leerrijke dag te wachten. Samen leren we sjorren, weven en alles wat nodig is om later op grootkamp te vertrekken. Allen welkom op de enige echte  TECHNIEKENDAG.

15 februari

Een speciaal lokaal vol wetenschappelijke puzzels, proeven en opdrachten die slimme kabouters tot een goed einde moeten brengen. Kunnen de kabouters de Code van Hoogland kraken?Jullie mogen samen proberen te ontsnappen uit de ESCAPE-ROOM.

22 februari

Wees op je hoede en kijk goed rond, want je kan op ieder moment betrapt worden! Maak je klaar om je rol als ganster of  agent te vervullen in het SMOKKELSPEL.

29 februari

Tijdens dat we het overheerlijke deeg van onze vingers likken, maken we nog even tijd om de handen uit de mouwen te steken voor onze jaarlijkse WAFELENBAK.

7 maart

Met de trein, het vliegtuig, de auto, te voet naar Oostende... Of was het Gent? Of Brugge? Praktische info zal uiteraard nog volgen, maar wij kijken al zeker en vast naar een super toffe DAGUITSTAP!

14 maart

Tijd voor het BEJAARDENSPEL, leef je uit en kom verkleed!
21 maart TOETAAAA TOETAAA, haal de slang uit en blus het brandje als een echte heldin tijdens het BRANDWEERSPEL! 

Een stevige linker,

Toela, Vlits, Wonkel en Marlie